Siirry sisältöön

Kumppanuusohjelma

Sinä voit asentaa huoletta, ja me takaamme tuotteille 25 vuoden järjestelmätakuun.

Järjestelmätakuu myönnetään sertifioiduille Kermanin kumppaneille.

Kerman kumppanuusohjelmasta on tarjolla asentajille kaksi tasoa: ratkaisukumppani (Solutions Partner, KSP) ja kaapelointikumppani (Cabling Partner, KCP).

Kun kyseessä on ratkaisukumppani (KSP), asentajan on osoitettava kykynsä suunnitella, asentaa ja testata Kerman kaapelointijärjestelmiä Kerman ohjeiden ja sovellettavien standardien mukaisesti sekä kaupalliset valmiutensa ja sitoutumisensa järjestelmien edistämiseen.
Kun kyseessä on kaapelointikumppani (KCP), asentajan on osoitettava kykynsä asentaa ja testata Kerman kaapelointijärjestelmiä Kerman ohjeiden ja sovellettavien standardien mukaisesti.

Kermanin kumppanit voivat hyödyntää 25 vuoden järjestelmätakuuta, maksutonta teknistä tukea, asiantuntijoiden järjestämiä koulutuksia ja erikoistarjouksia. Kerman on sitoutunut kouluttamaan liikekumppaneitaan säännöllisesti aina, kun kaupallisia ja erityisesti teknisiä päivityksiä on saatavilla.

Kerman-kumppanuus alkaa hakemalla kumppanuusohjelmaan. Sitä varten täytetään ja lähetetään hakemuslomake (lomake A1), joka kumppanuutta hakevan yrityksen johtajan on asianmukaisesti allekirjoitettava.
Lataa hakemuslomake A1 tästä ja lähetä sen täytettynä osoitteeseen fsm@fsm.fi.

Kerman arvioi hakijan tarvittavilla tarkastuksilla, auditoinneilla ja koulutuksilla. Kun hakemus on hyväksytty, Kerman myöntää Kerman kumppanuussertifikaatin.

Kumppanuusohjelman vakiokesto on kaksi (2) vuotta. Ohjelman päättymisen jälkeen hakijan on pyydettävä kumppanuuden uudistamista Kermanin ehdoilla. Kerman pidättää itsellään oikeuden peruuttaa kumppanuussertifikaatin, jos sillä on syytä epäillä kumppanin sitoutuneisuuden tasoa ja/tai jos kumppanin asiantuntemus ei enää täytä vaatimuksia.